tiistai 17. heinäkuuta 2012

                                 !!! JERIIKA!!!




Olen saanut teille tämän blogin lukijoille Jeriikasta kivan alennuskoodin! Kiitän Jeriikaa tästä ilosta! Olkaatten hyvät ja käyttäkää koodi hyväksi, monenmoista on tarjolla! Nopeimmille ne parhaimmat herkut ;)
Liity blogiin seuraajaksi ja nauti koodista! Muistathan tykätä myös Jeriikasta Facebookista, jollet ole sitä vielä tehnyt, sillä sieltä kuulee kuumat uutiset ja saa alennuksia, jotka ovat vain tykkääjille! Suora linkki tässä: 




Jeriikasta löytyy runsas valikoima lasten sisä- ja ulkoiluvaatteita ja syksyksi on tulossa upeita uusia merkkejä valikoimaan. Nyt on suuri alennusmyynti, satoja tuotteita 20-60%. Toimituskulut ovat edulliset: sisävaatteet 1,95€ yli 100€ tilaukset kuluitta ja ulkoiluvaatteet 3,90€.

Koodilla ihanat saat 15% lisäalen yli 40€ tilauksestasi. Ei koske Molo Kids uutuuksia eikä mahdollisia ennakkotilattavia tuotteita. Tarjous on voimassa 17-23.7 eikä tähän voi yhdistää muita koodeja.



Koodi siis : ihanat


Houkuttele myös kavereitasi blogin pariin ja käyttämään koodia!




Jeriikaa voi aidosti kehua! Hyvä valikoima ja ihanteellinen asiakaspalvelu, tilaus on myös saapunut nopeasti perille! Monella varmasti jo on hyvät kokemukset tästä kaupasta. Saa kommentoida ja kertoa Jeriika-kokemuksia tähän alle.




P.s Blogissa ollut hieman hiljaista, mutta syksyä kohden alkaa vilkastua, maltti 
on valttia ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän aina puumerkin, anonyyminakin olet joku :)