sunnuntai 2. syyskuuta 2012


Syksy saapuu ja sinappi myös.. Miten niin valloittava väri? Vastahan olen ostanut pojalle housut ja itselle on tilausjonossa housut myös ja 10 kerää kelo-lankaa odottaa tekijäänsä ( tai ensimmäinen tekele pian valmistuu), niin ja se paita ja se toinenkin... olikohan muuta? No ainakin tulossa on!


Kynttilät, takkatuli, villasukat, tee ja kutimet - niistä on syksy tehty! Ihanat illat saa istua kutimien/koukun kanssa takkatulen ääressä. Hiljaista sisällä, ulkona pimeää. Parasta vuodenaikaa eletään.
Tänään tv suo antejaan - vanha elokuva "Kaunis Veera" lienee katsastellaan virkaten ja illan sarjat samoin. Kynttilöistä tulee meidän tupaan vaniljainen tuoksu - muutoin poltetaan tuoksuttomia, mutta tuo vanilja on <3. Villasukkia tulee kulutettua puhki asti muutamat talven aikana, varastot on niin suuret jottein vielä tänäkään talvena taida silti uusia tarvita ( paikkailussa olen huono, kasvava kasa...)

Kunhan nämä käsityöprojektit valmistuu niin alkaa taas (vihdoin) blogikin virkoamaan.
Nyt voisi olla aika jakaa mitä käsitöitä siellä tehdään syksyn kunniaksi? (kuviakin saa lähettää inca.maa@gmail.com, joita julkaisen luvalla)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän aina puumerkin, anonyyminakin olet joku :)