keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Seuraavan inspiraation aika!
Kovasti on hakusessa joku kaunis virkkausjuttu : jonka lopputuloksen pitäisi olla 2,5-3m pitkä kaitaliina.. vinkkejä?? En vain löydä hyvää mallia ja aika ei piisaa suunnitella ja kikkailla, kun tuo virkkaaminen on vähän vielä vieraampi osa-alue. Haaveilin jostain juurikin ympyröistä yhditetystä, kuvina olen nähnyt kauniita jouluunkin sopivia, mutta sitten niissä ei ole niitä ohjeita :(
Hirveä hinku olisi tehdä käsitöitä, mutta tunnit loppuu kesken. vieroitusoireita tulee jo vuorokauden tauon jälkeen : eilen jopa kyläpaikassa oli himo ottaa talon emännän kutimet käteen! mitähän olisi emäntä tuumannut kotiutuessaan?
Tällähetkellä olen tehnyt loppuu keskenjääneitä mm. mieheni villasukat, tyttären punainen mekko, pari vauvahaalaria (nukelle tai lahjaksi, kun ei omille ehtinyt), kummityttö saanee boleron, jonka aloitin viisi vuotta sitten omalle tyttärelle... ja ihana harmaa kauluri, joka tosin saattaa hiukan kutittaa..
uusia projekteja olisi mielessä kovasti, se vaan vaatisi paljon lisää lankoja ja sitä aikaa! joten jos nyt aloitan tuon liinan, niin ehtisiköhän se ensi jouluksi (2013) pöytään?!! Huomioidaanko tässä välissä, että myös paljon on valmistunut alusta loppuunkin tänä syksynä!

Lapsetkin harjoittelivat virkkaamista, lähinnä puikon ympäri langan pyöritys - oli teemana. Mutta siitä on hyvä alkaa!

Koitan täydentää tätä, esim.kuvilla joita malleiksi löysin, ties vaikka saan vinkkiä teko-ohjeen löytämiseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän aina puumerkin, anonyyminakin olet joku :)