keskiviikko 27. elokuuta 2014

SURPRISE SURPRISE I `M ALIVE - KIND OF... TAI AINAKIN ELPYMÄSSÄ


Hahhaa, jokos olisi aikaa kulunut tarpeeksi, jotta jälleen voisi jatkaa? Vähän niinkuin uusi alku. Meinailin tässä muutella käsityöläiseksi tämän, jäisi projekteista jotain muistiin ja vanhojakin voisi kaivella ja muistella ;) Lapsiluku on viisi, joten jonkunverran he saavat tekeleitäni, mutta nyt kudontapuolella saajana on appiukko (ja anoppi seuraa perässä..) Hyss.. elkää kertoko, he eivät tästä tiedä! Nyt voisin kuvia laitella vanhoista - kesällä syntyneelle pojalle ompelemistavaatteista ja pidemmästä projektista "Oodi Metsolalle". Meinaan myös palata vanhaan virkkausaiheeseen, sillä minullahan on liina - viimeistelyjä vailla valmiina!




Aloitetaan tästä projektista... Huh! Monenmonta hetkeä on tämän kanssa vietetty. Ensin keräilin tilkkuja ja onneksi ihmiset oli halukkaita niitä minulle myymään. Toinen puolihan piti koostua velourista, mutta niitä ei kertynyt tarpeeksi. Nyt haaveilin että saisin aikaan projektin ; haastaisin ihmisiä virkkamaan minulle paloja, tietty koko ja muoto, vähän suuntaa langan vahvuudesta ja sitä mukaan kun niitä kertyisi, minä niitä liittelisin jollain tietylla langalla yhteen. saas nähdä onnistuisiko tämä?
Näitä paloja tässä on 238 ja virkatut olisi kenties jopa pienempiä. Pestä tätä ei kaiketi ikää pystyisi :D
Sängyllä maastoutuneena on meidän juniori uusissa lempipotkareissa (äidin lempparit ainakin)



Tulikin äkkilähtö perheen kanssa viettämään päivää lasten serkkujen ja sedän kanssa, joten vauvelin vaatteista postaus erikseen myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän aina puumerkin, anonyyminakin olet joku :)